22.7 C
Sarajevo
6 Juna, 2023

Skandalozno: Korona dernek u domu kulture u Potočanima kod Doboja

Nakon pooštravanja epidemioloških mjera u RS-u, korona dernek na kojoj je prisustvovao kontraverzni dobojski političar Sevlid Hurtić, predsjednik Nezavisne liste za Doboj.

Iako je muzika uživo i javno okupljanje zabranjeno, za neke očito zakon ne važi, kao što je večerašnji korona dernek sa videa u Domu kulture u Potočanima kod Doboja.

U Bosni i Hercegovini bilježi se rast novozaraženih i rekorda po broju umrlih osoba, međutim pojedinima su važni samo jeftini politički poeni zasnovani na pijankama i igrankama.

Očekujemo hitnu reakciju nadležnih, jer je ovakvo bahato ponašanje nedopustivo. Dok omladina dobija tešku kliničku sliku zbog novog soja korona virusa, neki derneče

Sevlid Hurtić je predvodio na prošlim lokalnim izborima Koaliciju “Doboj u srcu” koju je bivši član SDA, zbog sukoba sa Adilom Osmanovićem, napustio tu stranku. Nakon osvajanja tri mandata uslijedilo je slavlje sa slika u prilogu i naslovnice teksta.

Zanimljivo je napomenuti da se Sevlid Hurtić na društvenim mrežama hvalio kako očekuje da će njegova bivša stranka SDA iz koje je izbačen uvesti povjereništvo u OO Doboj i pored toga sto je ta stranka osvojila mandat sa preko 1000 glasova. Da li Sevlida Hurtića neko iz njegove bivše stranke štiti, ostaje da se vidi. Kao što ostaje da Doboj vidi da li je Sevlid Hurtić karta NIP-a u toj regiji, a da povjereništvo priželjkuje u SDA Doboj radi raskola.

 

 

IMG_4040

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovdje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Najnovije

Najkomentiranije