11 C
Sarajevo
4 Oktobra, 2023

Za Nermina Muzura ne vrijedi nedavni apel reisul-uleme Huseina Kavazovića da prestane uvredljiva retorika među političarima

Muzur brutalno predsjedniku Izetbegoviću: Ovdje je jedino tebi tvoja žena iskliznula iz ruku! I to plaćamo životima.

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović je u svome gostovanju na FTV za respiratore na KCUS-u rekao da svi do zadnjeg rade. Vjeruje kako će, nažalost, svih 100 zbog kojih traje suđenje, uskoro spašavati živote i da će se ispostaviti da su plaćeni onoliko koliko su plaćeni u Srbiji, Mađarskoj…

Na ovu Izetbegovićevu izjavu je reagovao Nermin Muzur načelnik Općine Ilidža: ”Ovdje je jedino tebi tvoja žena iskliznula iz ruku! I to plaćamo životima”.

Ovako žestoka i uvredljiva poruka kadra NIP-a nije ništa novo s obzirom na nedavnu sličnu reakciju njegovog stranačkog šefa Konakovića.

Konaković je Twitter profilu odgovorio predsjedniku SDA, kako kaže, jezikom koji on razumije.

– Mi ti BiH volimo više nego što ti voliš Sebiju. Pa ti vidi – kratko je tvitao Konaković.

 

Nedavno je poglavar Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Husein Kavazović pozvao  sve političare i intelektualce u BiH, prije svega one koji se izjašnjavaju muslimanima, da prestanu koristiti jezik mržnje u javnoj komunikaciji te da se suzdrže od izricanja uvreda i neprimjerenih izjava.

Nermin Muzur bi trebao da zna da Sebija Izetbegović nije sapun pa da isklizne iz nečije ruke, već prije svega nečija majka i supruga.

 

 

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovdje

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Najnovije

Najkomentiranije